Tăriceanu – totul sau nimic !

Posted on decembrie 1, 2008. Filed under: Alegeri, Basescu, democrat, Iliescu, ion iliescu, Maria Barbu, media, Monica Iacob Ridzi, partidul conservator, politica, Realitatea, social, social democrat, Tariceanu, Uninominal, vanghelie, videanu, Vot, ziare | Etichete:, , , |

2512776875_69eedb0890_o

Partidul Naţional Liberal este condamnat să conducă guvernul acestei ţări în perioada următoare în ciuda crizei economice mondiale ce se va abate asupra noastră de anul viitor.

De altfel soluţia liberală este singura soluţie valabilă prin care criza va fi resimţită cel mai lejer de către populaţie, fără scăderi majore în veniturile românilor, fără un şomaj exagerat şi fără riscul unei inflaţii ameţitoare ce ar genera un dezastru economic.

În urma alegerilor de la 30 noembrie în care nici PSD dar nici PDL nu au obţinut decât o treime din voturi, rolul liberalilor a crescut considerabil, nici un partid nu poate accesa guvernarea de unul singur, în plus nici democraţii lui Băsescu dar nici socialiştii lui Geoană nu au decât o singură soluţie – ALIANŢA CU LIBERALII !

Tăriceanu este deci în postura de a dicta programul de guvernare şi de a conduce viitorul guvern indiferent de voinţa PSD sau PLD indiferent de mândria unui preşedinte înfrânt sau de visurile de marire ale unui fost ambasador în SUA.

Alianţa ce se va creea între PNL şi UDMR va neutraliza orisice opoziţie şi va prelua practic conducerea unui guvern responsabil ce va scoate România din criza economică ce se prefigurează.

Tăriceanu se va dovedii un vrednic urmaş al Brătenilor spre deosebire de Stolojan ce vremelnic a condus acest partid nereuşind să fie decât un lider de conjunctură, prea slab de a lua decizii politice majore necesare.

Indiferent de coaliţia care se va naşte PNL este condamnat să se erijeze în lider pentru a avea un viitor pe eşicherul politic românesc, liberalii neavând posibilitatea să devină vioara a doua la guvernare nici în faţa unui Basescu imprevizibil nici în faţa unui partid MONSTRU aşa cum l-a denumit chear Mircea Geoană.

Make a Comment

Lasă un comentariu

3 răspunsuri to “Tăriceanu – totul sau nimic !”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

bre, se vorbeste si de un guvern PD-L-PSD 🙂

ca sa salveze poporul de criza. 🙂

Ar fi cea mai bună soluţie,
FSN-ul reunit sub comanda lui Băsescu e soluţia ideală pentru prăbuşirea ţării în criză.

Wait and see, after a few months the current coalition don’t exsist anymore, it is only a matter of time and…self-destruction


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...