Plictiseală mare în campania electorală

Posted on mai 11, 2008. Filed under: Alegeri, Basescu, ion iliescu, liberal, manipulare, media, politica, Vot | Etichete:, , , , , |

Am intrat în campania electorală de mai bine de zece zile, am aşteptat cu nerăbdare să văd ce evenimente vor avea loc, de ce mai este în stare politicianul român, ce noi metode de manipulare vor folosii pentru a ne convinge să îi votăm, ce strategii vor mai aplica, câte promisiuni vom mai auzii, câte dezvăluiri şocante, cine şi cât a furat, cum şi cu cine s-a culcat, cine pe care a mai linşat, câţi şi de ce ne-au trişat.

În loc de asta s-a aşternut liniştea. Viaţa agitată a politicianului român pare să intre în normalitate, pace şi prietenie, zâmbete şi bună înţelegere, oboseală.

  • După victoria repurtată în alegerile prezidenţiale, după preluarea puterii de către Traian Băsescu, noul locatar de la Cotroceni a impus un nou stil de conducere, o noua viziune de abordare a actului decizional. Basescu a introdus în politica românească campania electorală permanentă, hărţuiala continuă, cu toţi şi cu toate, împotriva Guvernului şi Parlamuntului, împotriva Justiţiei şi a partidelor politice.
  • Atacurile neâncetate pe toată durata mandatului au slăbit şi au epuizat oameni şi instituţii, au încrâncenat şi au creat alianţe altfel imposibie intre PNL şi PSD, între PRM şi UDMR care pentru a se apăra au ajuns şă voteze împreună de la acte normative menite a sabota iniţiativele cotrocenilor până la suspendarea preşedintelui.

Hărţuiala permanentă a dus la oboseală generală, politicianul român este obosit, în plină campanie electorală este epuizat de lungile bătălii duse în decursul acestor patru ani, acum îşi trage doar sufletul pentru a reâncepe o luptă electorală măcar pe ultima turnantă.

Make a Comment

Lasă un comentariu

5 răspunsuri to “Plictiseală mare în campania electorală”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Va ofer mai jos cateva instantanee intelectuale de la reuniunea PES Activists Bran-Brasov 09.05.08…

„Cap compas” catre normalitate!

…ca noi mai si munceste si nu numai gandeste… 🙂

1=

Ai dreptate Radu, am citit titlul mesajului tau si mi-am format o imagine , ce zici sa citesc ?

Hehe, da, mare, mare plictiseala, ma asteptam si eu la mai mult. Ma rog, in Pitesti am avut parte de ceva distractie. PC-ul isi facea campania printre blocuri si un domn de la un bloc vecin a scos dusul pe geam si le-a facut o baie. Desigur, a fost distractiv pe moment, dar corect nu. Fiecare are dreptul sa se exprime. Dar astia sunt oamenii, nu pot trece pe langa ceea ce nu le place cu demnitate.

Ce bine ca s-a terminat porcaria asta de campanie electorala

Cer mii de scuze pentru intarzierea cu care raspund la comentarii, din pacate problemele tehnice ne retin fara voia noastra.
In cateva zile se va termina campania electorala si vom putea comenta pe indelete rezultatele alegerilor locale.
Va multumesc tuturor pentru comentarii.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...