PSD-ul în criză prelungită

Posted on martie 25, 2008. Filed under: Adrian Nastase, Alegeri, democrat, Iliescu, media, oprescu, politica, social, social democrat, vanghelie, Vot, ziare | Etichete:, , , , , , |

Marian Vanghelie a venit nervos la şedinţa conducerii PSD. Era supărat că o parte din liderii centrali vociferaseră împotriva candidaturii sale pentru Primăria Generală. Aşa că în Biroul Permanent Naţional a cerut ca punctul de vedere al Organizaţiei Bucureşti să fie respectat.

Ion Iliescu i-a reproşat lui Marian Vanghelie că a făcut o avere pe care nu poate să o justifice. Potrivit unor surse care au asistat la cearta dintre cei doi, Iliescu ar fi spus că „lumea nu votează astfel de îmbogăţiţi”. Marian Vanghelie a replicat că nici Iliescu nu este un om de stânga, pentru că face alianţe pe sub masă cu liberalii.

În loc de această ceartă din care nu câştigă decât adversarii eu le propun o întrecere cavalerească ca între bărbaţi :

Make a Comment

Lasă un comentariu

7 răspunsuri to “PSD-ul în criză prelungită”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Radule, eu numai inteleg cine are cuvintul , cine decide?

Eu cred ca PSD prin nominalizatea lui Vanghelie, va duce la castigul PD-L inca din primul tur.

Petrişor, problema majoră a PSD-ului o reprezintă credibilitatea. Vanhgelie este preferat de organizaţia din Bucureşti, dacă mai există democraţie în partid, dacă dacă membrii de la baza partidului mai au un cuvânt de spus atunci partidul există, atunci partidul mai are un viitor.
Dacă au revenit vechile obiceiuri, dacă s-a revenit la formla de ” hotărâre venită de la centru” fără să se ţină cont de voinţa majorităţii, nici nu mai are importanţă cine este candidat sau dacă câştigă sau nu Primăria Capitalei pentru că PSD-ul se va dezintegra.
Dacă baza nu este solidă nici nu mai contează cine este în vârf.

Ovidiu, după cum vezi şi din filmuleţ deseori din înfruntarea a doi bărbaţi cei care pierd sunt alţii, americanii le spun „victime colaterale”.
Tu cine crezi că va pierde în înfruntarea dintre Iliescu şi Vanghelie ? Cine crezi că sunt femeile ?

Radule, sincer sa fiu, nu stiu ce sa-ti spun doar ca habar n-am cine conduce PSD-ul, Geoana are multi dusmani, el zicea ca vrea un PSD nou curat, intelegi, are sprijin in partid dar PSD-ul s-a impartit in grupuri, hai sa fim seriosi Geoana nu este liderul potrivit chiar daca avea tot sprijinul din partid, eu cred ca Iliescu va iesi tare din acest conflict il are si pe Nastase o grupa mica dar puternica.

Eu cred ca mafia lui Basescu avea o strategie securista de a controla PSD-ul si de-al distruge, nu e departe, si PNL-ul a vrut sa distruga este un om tare periculos are multi spioni in PSD si PNL, ceea ce eu cred ca trebuia ca Nastase sa faca ceva tot la fel si Tariceanu.

Daca nu vom avea un dictator si un partid unic, PD-L.

PACAT !

Vanghelie nu este prost. Este doar needucat. Dar totusi melodrama nu tine loc de simpatie via compasiune. Il invit sa ne mai slabeasca…Personal nu ma consider reprezentabil de o fauna de aceasta factura…cu atat mai mult cu cat cunosc detalii compromitatoare din istoria evolutiei dansului ca om politic in regimul Nastase… Mai bine sa ne lase si sa nu ne zgandare…e mai bine si sanatos pentru el asa…zic eu…

1=

Sorin, cred ca ai si tu dreptate, nu degeaba i-a amintit Iliesu de economate, cu toate astea Vanghelie are priza la oamenii obisnuiti, la cei mai necajiti iar pomenile lui prind la aceasta categorie.
Nici eu nu ma omor dupa el dar probabil va fi ales din nou la primaria sectorului.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...