De la Interne bun de Bucureşti

Posted on aprilie 8, 2008. Filed under: Alegeri, Basescu, blaga, Bucuresti, democrat, elena udrea, media, politica, Vot, ziare | Etichete:, , , , , |

Fostul ministru de interne de pe vremea când DP-ul mai figura prin Guvernul Tăriceanu a fost împins la înaintare în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei din partea PD-L.

Primele reacţii :

  • Liderul PIN Cozmin Guşă, candidat la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, că secretarul general al PDL Vasile Blaga, care şi-a anunţat oficial candidatura la postul de edil, este „de treabă”, dar are handicapul că a condus PD Bucureşti, care a dat „cele mai mari tunuri” la bugetul municipalităţii.

„Îl cunosc bine pe Vasile Blaga, am lucrat împreună timp de un an, în 2004. El era şeful campaniei pe Bucureşti, eu am fost şeful campaniei pe ţară la PD, la alegerile locale. E un om de treabă, care, însă, din punct de vedere politic, are marele handicap că a condus timp de opt ani organizaţia PD Bucureşti, autoarea celor mai mari tunuri financiare date bugetului Capitalei, iar exemplul cel mai grav nu este bordurizarea”, a spus Guşă.

  • În ultimii 8 ani, Bucureştiul s-a blocat, iar sutele de milioane de euro împrumutaţi de reprezentanţii PDL au fost cheltuiţi fără cap şi, în loc să ducă la îmbunătăţirea vieţii bucureştenilor, au dus la îmbogăţirea clientelei PD. Oricine ar fi candidat din partea PD ar fi avut acest handicap”, a susţinut Ludovic Orban.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, nu PLD l-a nominalizat pe Blaga la Primăria Capitalei, ci acesta şi-a asumat bătălia, în lipsa altor soluţii.

Make a Comment

Lasă un comentariu

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...