Basescu l-a felicitat pe Tăriceanu

Posted on martie 21, 2008. Filed under: Basescu, Ford, liberal, media, politica, Tariceanu, ziare | Etichete:, , , , |

  • Să nu-ţi crezi urechilor şi alta nu. Băsescu şi-a călcat pe orgoliul său de marinar şi l- a felicitat pe Tăriceanu pentru contribuţia pe care a avut-o guvernul pentru încheerea contractului de privatizare cu mega-concernul Ford.

Ford Craiova va produce în Bănie automobile performante creind mii de locuri de muncă.

Premierul i-a întors amabilitatea preşedintelui amintindu-i de taxa auto de primă îmatriculare şi de necesitatea înţelegerii aplicării acesteia înfierând populismul ieftin :

  • „Aş vrea să îi mulţumesc şi domnului preşedinte Băsescu, care, prin prezenţa sa aici, ne arată un lucru, că, în final, domnia sa a înţeles de ce este utilă taxa auto. Taxa auto este destinată să ajute industria românească de automobile, să păstrăm locurile de muncă, să nu facem din România un uriaş talcioc de maşini vechi, aduse din toată Europa, să avem încredere în industria noastră, care este capabilă să producă pentru piaţa internă şi export, şi în acest fel România să devină cel mai mare producător de automobile din Europa de Sud-Est”, a declarat şeful Guvernului.

Ştim că Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Călin Popescu-Tăriceanu, printr-o scrisoare trimisă săptămâna trecută, să anuleze taxa auto şi să returneze banii încasaţi, şeful statului somându-l pe primul-ministru să nu-i mai desconsidere pe români.

Make a Comment

Lasă un comentariu

4 răspunsuri to “Basescu l-a felicitat pe Tăriceanu”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

A fost un circ ce s-a intamplat intre Tariceanu si Basescu. JALNIC

Ai dreptate Petrişor, dar să nu uităm că amândoi sunt în campanie electorală.
Ce mă bucură pe mine cel mai mult este că lucrul ăsta s-a întâmplat, faptul că Ford va produce la Craiova autoturisme de calitate mă face să îi iert şi pe Băse şi pe Tăriceanu şi să le urez să se mai certe la cât mai multe inaugurări cel puţin tot atât de importante.

Ati observat cat de socati erau reprezentantii Ford in timpul ceremoniei?
Ne facem de ras, pur si simplu. In rest, sigur ca e o mare realizare, mai ales ca investitorii incep sa aiba retineri mari in legatura cu atmosfera si instabilitatea din tara.

La noi circul a devenit obişnuinţă în viaţa politică, după atâtea afirmaţii grave de o parte şi de alta care nu au fost urmate decât de alte acuze fără finalitate am ajuns ca în povestea lui Petrică şi lupu să nu ne mai ia nimeni în seamă.
Eu cred că răul cel mare este neseriozitatea, faptul că nu mai poţi avea încredere în afirmaţiile oamenilor politici este un lucru trist.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...