Presa mincinoasă şi frica de adevăr

Posted on martie 17, 2008. Filed under: Basescu, media, politica, ziare | Etichete:, , , , |

  • Băsescu are dreptate, Basescu are din nou dreptate în proprţie de 90 % când afirmă că există mogăli ai presei, că aceştea manipulează opinia publică, că adevărul este din ce în ce mai greu de găsit în noianul de minciuni parfumate şi frumos ambalate .

Atâta timp cât marile companii ce deţin trusturi de presa au propriile interese, atâta timp cât angajaţii televiziunilor de mare reiting câstiga salarii de 20000 – 30000 euro, dati-mi voie sa nu cred in libertatea presei.

  • Băsescu nu are dreptate însă când se referă la el, Băsescu nu are dreptate când se referă la familia lui , Băsescu nu are dreptate când spune că el nu e susţinut şi sprijinit de o bună parte a presei când se plânge de Vântu îl revăd pe Băsescu vărsând lacrimi de crocodil alături de Stolojan.

Spunea cineva că adevarul spus pe jumatate nu este adevăr ci minciună, eu pot să adaug că adevărul spus în proporţie de 90 % este cea mai mare minciună şi totodată cea mai perfectă manipulare.

  • Adevărul nu poate fi decât 100 %.

Make a Comment

Lasă un comentariu

5 răspunsuri to “Presa mincinoasă şi frica de adevăr”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Basescu are intodeauna dreptate.

Da Ovidiu, era mai demult „decalogul Sefului”, un fel de zece porunci pe care subordonaţii erau obligaţi să le respecte, ultima poruncă era :
Şeful are întotdeauna dreptate !

Radu ce zici de Elena Ceausescu..scuze Basescu ?

După mine Elena Basescu este o femeie frumoasă şi foarte bogată.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...