Avocat de prestigiu Cătălin M Predoiu viitor ministru la justiţie

Posted on februarie 29, 2008. Filed under: liberal, media, politica | Etichete:, , |

Zamfirescu Racoti Predoiu listata de Chambers Europe pe pozitii fruntase
11-05-2007
Sursa: Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Predoiu

––––––
Chambers Europe 2007, un reputat catalog international al avocatilor, a listat Zamfirescu Racoti Predoiu pe primele locuri in topurile „Dispute Resolution” (locul 1), „Energy” (locul 2), „Banking & Finance” (locul 3), „Corporate/ Mergers & Acquisitions” (locul 3), „Intellectual Property” (locul 3). Catalogul a clasat firma pe locul 4 in domeniul „Real Estate”, serviciu lansat dupa fuziunea din 2005.
Trei dintre asociatii societatii au fost nominalizati la sectiunea „Leading Individuals”. Astfel, Calin-Andrei Zamfirescu a fost clasat pe locul 1 la „Dispute Resolution”, locul 2 la „Banking & Finance” si locul 3 la „Intellectual Property”. Ioana Racoti se afla pe locul 1 la sectiunea „Energy”, pe locul 2 la „Banking & Finance” si locul 3 la „Corporate/ M&A”. Catalin Predoiu ocupa locul 2 in topul avocatilor recomandati in „Corporate/ M&A”. Un al patrulea asociat, Cosmin Vasile, este considerat de catalog un „litigator comercial excelent”, fiind listat la sectiunea „Dispute Resolution” (Up-and-coming Individuals), la care firma se afla pe primul loc.
Clasamentele Chambers Europe au fost realizate pe baza unor criterii precum: abilitatile legale tehnice ale avocatilor, conduita profesionala, abilitate si perspicacitate in relatiile cu clientii, sârguinta si angajamentul demonstrate, precum si alte calitati pe care clientii intervievati le-au considerat relevante.

Make a Comment

Lasă un comentariu

4 răspunsuri to “Avocat de prestigiu Cătălin M Predoiu viitor ministru la justiţie”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Ma enerveaza basescu, ce tot cauta in mapa profesionala

La investirea lui Predoiu am vazut din nou, cu stupoare, ce histrion fara scrupule poate sa fie Traian Basescu!

Ovidiu, „mapa profesională” nu are efecte negative asupra tinerilor magistraţi deoarece ei nu au activat pe vremea comuniştilor, ei nu au fost obligaţi să facă compromisuri cu un sistem opresiv care dicta pe cine trebuie să aresteze şi pe cine să scape basma curată.

Maria ai dreptate arta lui Băse constă în marele său talent de a juca teatru, este un actor înăscut , un fel de Cassandră a politicii româneşti.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...