Băsescu şi PDL ne îngroapă în criză !

Posted on mai 7, 2010. Filed under: Basescu, boc, buget, criza, economia, guvern, politica | Etichete:, , , , , |

 • Traian Băsescu – 6 mai 2010 -, de la 1 iunie, salariile bugetarilor din administraţia locală și centrală vor fi diminuate cu 25%. De asemenea, salariul minim în sectorul bugetar va scădea de la 705 la 600 de lei. Vor mai fi reduse cu 15% pensiile şi ajutorul de şomaj.
 • Luându-şi în serios rolul de adevărat cârmaci al destinelor noastre Traian Băsescu ne-a încredinţat că apocalipsa poverilor pe umerii românilor nu se opreşte aici :”Vor mai fi şi multe alte măsuri pe care trebuie să le ia Guvernul, cum ar fi modificări ale Codului muncii pentru a flexibiliza forţa de muncă, unele analize cu privire la impozite”.
 • Şi pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură şi că orice povară atrage şi o alta, preşedintele ţării a mai anunţat că ” se va proceda la reducerea masivă a subvenţiilor, iar banii recuperaţi din subvenţii, vor fi alocaţi ţintit către cei care în mod real au nevoie de sprijin financiar”.

Ziua de 6 mai va rămâne o zi neagră pentru bugetari, pensionari şi şomeri dar şi pentru secturul particular care nu va fi ocolit de griji ci din contră , reducerea puterii de cumparare a românilor va lovii din plin economia reală greu încercată şi până acum , şomajul va creşte  , venitulile vor scădea în continuare până la limita de suportabilitate  după care Dumnezeu cu Mila !

  Reclame

  Make a Comment

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s

  Liked it here?
  Why not try sites on the blogroll...

  %d blogeri au apreciat asta: