Monica Iacob Ridzi victimă naivă

Posted on februarie 10, 2010. Filed under: manipulare, media, Monica Iacob Ridzi, politica, Tiberiu Iacob Ridzi, Uncategorized | Etichete:, , , |

Cazul Monica Iacob Ridzi merită o analiză mai profundă. Faptele reprobabile de care este acuzată , implicarea ei în afaceri de corupţie, fals intelectual, prejudicii de sute de mii de euro, deturnare de fonduri, nu pot fi analizate decât într-un context mai larg .

Monica nu a acţionat singură, a fost parte a unei echipe, a fost numită într-un guvern, a primit însărcinări specifice, a sprijinit un proect, a fost lăsată să îşi indeplinească misiunea după care a fost înlăturată şi sacrificată.

  • Monica şi Eba , Elena Băsescu şi Ridzi, cele două fete nu pot fi disociate ele au creat un tandem a carui scop a fost intrarea Elenei în viaţa politică, întâi în rândurile tineretului pedelist apoi ca europarlamentar.
  • Nu o poţi acuza pe una dintre ele fără să te întrebi ce rol a jucat cealaltă, nu poti să investighezi doar modul cum au dispărut milioanele de lei fără să dai şi un răspuns la felul cum au fost cheltuiţi aceşti bani, cui au servit, cine a beneficiat de pe urma lor.
  • Naivitatea , lipsa de experienţă a tânărului ministru , încrederea oarbă în echipa pedelistă au fost de fapt adevăratele greşeli de care s-a făcut vinovată Monica Iacob Ridzi.
Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

2 răspunsuri to “Monica Iacob Ridzi victimă naivă”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Naivitatea? Păi, nu are încă 18 ani?

Eu ma refer la naivitate politica si nu la intentiile ei ori la caracterul ei.
Pentru greselile ei sigur va plati dar sistemul care a incurajat-o si a inspirat-o persista si acest lucru nu este corect.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: