Burj Dubai sau Casa Poporului

Posted on ianuarie 6, 2010. Filed under: Bucuresti, Burj Dubai, economia, guvern, media, politica | Etichete:, , , , , , |

Burj Khalifa, sau  Burj Dubai este cea mai înaltă clădire construită până în prezent ,măsurând 828 m înălţime , este fără îndoială realizarea visului de afirmare al arabilor , este ambiţia unui popor,  capacitatea de a demonstra, afirmarea unei realităţi şi anume civilizaţia arabă are un viitor real în secolul XXI.

Clădirea a fost inaugurată oficial la data de 4 ianuarie 2010 printr-un somtuos program din care nu au lipsit recepţiile oficiale, manifestările cultural artistice şi bineînţeles un memorabil foc de artificii.

  • Am fost surprins să aud  prin canalele noastre de media cum vajnicii noştri comentatori se întreceau în a critica, după împământenitul spirit destructiv ce îi caracterizează, această extraordinară înfăptuire.
  • Dacă asa ar fi gândit şi Ceauşescu probabil că nici Casa Poporului nu ar fi existat, nici canalul ce leagă Dunărea de Marea Neagră nu ar fi fost în veci construit şi nici Bucureştiul nu ar fi avut nici până acum metrou.
  • Probabil este mai bine să te împrumuţi de 20 miliarde de euro pe care să îi cheltui pe nimic, să nu poţi face decât 42 km de autostradă, să impozitezi până şi ciocolata pentru că noi nu mai suntem în stare să elaborăm nici un proect important, am uitat să mai creăm, nu ştim să mai colaborăm, ne-am împărţit în mii de bisericuţe având un singur scop căpătuiala personală prin toate mijloacele posibile.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

7 răspunsuri to “Burj Dubai sau Casa Poporului”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Aproape că mi-ai citit gândurile!

Nea Popica, oamenii cu bun simt gandesc cam la fel.

total de acord, mai simplu si mai succint nici ca nu se putea spune…sper doar sa citeasca si cine trebuie, eu sunt un simplu platitor de taxe, poate si cel care inventeaza taxe pe ploaie o sa citeasca randurile tale…

Denis
Clasa noastra politica este preocupata doar de rotunjirea propriilor buzunare, sunt incapabili sa se ridice la nivelul pe care functiile lor de demnitari le-ar impune.
Ei nu vor sa intre in istorie, nu lucreaza pentru noi, pentru binele si progresul acestei tari, se multumesc doar sa isi mai traga cateva milioane de euro pentru ei si familia lor, pentru amantele si prietenii lor in rest Dumnezeu cu mila.

Ganditi-va doar de ce noi nu putem realiza nici macar 10% din ce au realizat arabii. Noi furma in draci, ei nu sunt nevoiti, nu mai au ce sa faca cu banii din petrol.

Defapt asta si vor sa faca din Dubai, una din cele mai luxoase statiuni din lume ca dupa terminarea petrolului sa traiasca din turismul de lux.

Uitati-va pe Google la cateva poze cu sediul Aldar. O cladire spectaculoasa. Unicul zgarienor din lume in forma cilindrica.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: