Mircea Badea

Posted on martie 18, 2009. Filed under: manipulare, media, Mircea Badea, politica | Etichete:, , , , , , |

ziua-lui-mircea-badea-la-zu-3

„Cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii, ca talharii” este dictonul după care îşi concepe  Mircea Badea permanenta hărţuială pe care o poartă cu tarele societăţii româneşti.

Hoţie sau falsitate, minciună sau ipocrizie, prostie, făţărnicie, nemernicie, josnicie, lipsă de onoare şi bun simţ sunt ţintele ironiilor şi luărilor de poziţie ale realizatorului emisiunii În Gura Presei de la Antena 3.

  • S-a nascut in Bucuresti, la 24 februarie 1974, a absolvit Liceul de Informatica si Facultatea de Cibernetica. In ceea ce priveste experienta in televiziune, Mircea a prezentat show-uri gazduite de majoritatea posturilor romanesti: Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea, Pro TV, Prima TV, pentru ca apoi sa revina la Antena 1 şi Radio ZU.

Hulit de unii, adulat de alţii Mircea Badea reuşeşte să capteze atenţia mediei, să crească în sondaje, să facă rating spre disperarea aşa zişilor ziarişti de profesie, a comentatorilor, a mult prea mediatizaţilor şi prea puţin credibilizaţilor analişti de tot soiul. Atacat din cauza violenţei de limbaj folosite dar nu şi din cauza evidenţei adevărurilor rostite Mircea Badea se afirmă ca o voce aproape singulară din media românească.

Tonul apăsat, limbajul mai mult golănesc dar mai ales sinceritatea afirmaţiilor sale sunt armele de care uzează în lupta pe care o duce de multe ori de unul singur într-o lume falsă, făţarnică şi mediocră  a manipulării din media autohtonă.

Simpatizat de auditorii săi, veşnicul revoltat şi neadaptat şi-a creeat un personaj pe care actorul Mircea Badea reuşeşte să îl joace cel mai bine atât  pe şcena vieţii cât şi pe micul ecran.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

8 răspunsuri to “Mircea Badea”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Asata e problema voastra cea mare Mircea Badea .Ati rezolvat tot ,toate dar mai ales pe toti si ramasese Badea . Ba asta nu stiu exact ce este din punct de vedere televizionistic dar sigur este un om creat de dumnezeu ca si voi si ca si noi numai cu o coloana vertebrala mai dreapta .In rest probabil are si el slabiciunile lui ca fiecare pe care voi nu le-ati depistat inca .

Care e treaba cu articolul? Nu zice nimic!

elisav45, după cum probabil ai observat îmi place băiatul, sper să o ţină tot aşa.

TheNutz, nu te înţeleg, la ce te referi ?

Ma refer la ceea ce ai scris! Care e ideea?

TheNutz, ideea e ca in peisajul deplorabil al mediei de la noi exista si exceptii de la regula.

Hmmm! Limbaj golanesc la Badea? Mie mi se pare ca foloseste un limbaj destul de elevat. Ca mai adauga si niste „piper”, asta face toata lumea, chiar mai rau decat el, deci… nu mi se pare ca trebuie pus la colt. Daca el foloseste un limbaj golanesc, atunci cum putea fi numit comportamentul „aberatiei genetice” numita Andrei Gheorghe care isi permitea sa umileasca oameni simpli? Badea este de apreciat, din punctul meu de vedere. la cata experienta in televiziune are,nu se da mare vedeta.

Mda, asa spun toti ca vb urat, acum da-o draq de treaba, ei vorbesc? (ei papagalii care se cred cu facultati) … sti vb lu Badea, suntem o tara de intelectuali (ai draq) dar noi stam cu cacatul sub cur … vb userului de mai jos : mai adauga putin piper, asa iese emisiunea mai frumoasa …


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: