Vitas

Posted on februarie 8, 2009. Filed under: Adrian Nastase, Basescu, boc, concert, criza, economia, guvern, Iliescu, media, politica, Vitas | Etichete:, , , , , |

vitas

Am tot aşteptat apariţia noului buget pe 2009, nu de alta dar este singurul eveniment care contează cu adevărat , elementul de bază de la care putem porni pentru a aprecia situaţia în care suntem, dacă în acest an de cotitură guvernul are de gând sau nu să ne scoată din criză sau ne vom afunda tot mai adânc în haos cu speranţe tot mai incerte de a scăpa de sărăcie.

În loc ca echipa lui Boc să acţioneze rapid, să întreprindă măsuri ferme anticriză până în prezent nu a arătat decât incoerenţă, sub masca deselor consultări cu sindicatele, cu patronatele, cu FMI, cu societatea civilă sau de ce nu şi cu protopopia, de care tot nu vor ţine cont,  mult prea capabilii noştri guvernanţi nu au făcut decât să tragă de timp împietriţi de frica de a lua vreo decizie,  nereuşind decât să arunce pe piaţă cifre şi procente, frânturi de măsuri incoerente şi veşnica scuză a grelei moşteniri sub care se ascunde incapacitatea clasei conducătoare de a face faţă unei situaţii cu adevărat critice.

  • De aceea singurul eveniment care mi-a atras atenţia şi care întradevăr merită menţionat este concertul ce va avea loc la Bucuresti, concert ce deschide Turneul Mondial al artistului rus.

Vitas, datorită vocii aproape supranaturale de care dispune, la cei 27 de ani ai săi, cu cele cinci discuri de platină pe care le deţine până în prezent merită întradevăr să fie ascultat şi aplaudat.

Artistul rus Vitas va sustine un concert solo in Romania, pe 25 februarie 2009, la ora 20.00, in Bucuresti, la Sala Palatului.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

9 răspunsuri to “Vitas”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

o interpretare originala a piesei Ciocarlia, cantata de Vitas 😀 http://vitas.ro/ciocarlie.html . Cantaret ce va avea concert pe 25 februarie la Sala Palatului, preturi incepand cu 120 RON ! :X

Mda, sună ok, dar parcă tot m-am mult îmi place Nikolai Baskov, asta dacă e vb despre cântăreţii din aria de influenţă a Rusiei; tocmai ce-am vizionat videoclipul la Opera 2.

canta intr-adevar superb, nu stiu daca intelegi si versurile…E vocea de aur a Rusiei, e cantaretul meu preferat. Te duci la concert?

VOlk ai putea să îmi trimiţi şi mie un bilet, Dragomara, te mai aştept pe blog, grapefruits, aş merge la concert dar de acasă până la Bucureşti e un drum cam lung.

No, eu una am descărcat toate videoclipurile de pe site-ul lui, am vrut să-mi fac o idee înainte de-a judeca omul (artistul). Cum nu ştiu ruseşte am vrut să şi-nţeleg ce spune. Citind traducerea-n engelză a piesei mele preferate, Opera 2, am rămas un pic dezamăgită, în sensul că nu am putut lega imaginile de versuri, însă unde, Opera 2 face parte dintr-o compoziţie mult mai amplă, pe care eu nu am asculat-o în întregime, pot doar spune cu mâna pe inimă că singurele părţi care mi-au plăcut, au fost cele-n care el Vitas „ţipă”, aş fi scris „cântă”, dar cum nu sunt sigură de termenul muzical care trebuie folosit, mă abţin. 🙂 Deosebite mi s-au părut a fi versurile piesei „Star”. Oricum, tot cu Baskov votez, însă asta nu înseamnă că nu o să-i urmăresc cu interes cariera lui Vitas, cu toate că nu înţeleg în ruptul capului de ce astfel de voci nu se dedică menirii pentru care le-a creat Dumnezeu, şi anume opera?! No, acum mă gândesc şi la Emma Shapplin, cea despre care n-am mai auzit demult nimic, mă rog, comerciantul predomină-n mai toţi dintre noi, din păcate!

L-am ascultat şi eu pe Nikolai Bascov, are întradevăr un timbru plăcut, probabil are în spate si compozitori renumiţi şi nu mă îndoesc că este un cântăreţ de succes dar mie îmi place mai mult Vitas, poate şi pentru că ascult mult rock.

Dragomara, îţi mai recomand

super baiat ,super voce ,il admir foarte mult succes in continuare ,orice fata si-ar dori sa il vada .pupici multi

Irina, perfect de acord.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: