Băsescu rupe din electoratul PSD

Posted on octombrie 27, 2008. Filed under: Alegeri, Basescu, democrat, liberal, manipulare, media, politica, Vot, ziare | Etichete:, , , , , , |

Disperarea PDL-ului de a mai creşte în sondaje l-a determinat pe Băsescu să se angajeze în lupta electorală prin promulgarea legii prin care măreşte salariile cadrelor didactice cu 50%, mai mult el s-a întâlnit astăzi cu sindicatele din sectorul sanitar luându-şi angajamentul că îi va sprijinii în demersul lor revendicativ în a pune presiune suplimentară pe guvern spre a le creşte şi lor salariile cu 50-60%, apoi a îndemnat şi restul bugetariilor sa l-i se alăture.

După trendul negativ în sondaje înregistrat de PDL după care partidul nu ar mai fi creditat decât cu ceva peste 20% preşedintelui nostru i-a venit idea de a prelua caimacul promisiunilor electorale de orientare stângistă prin care PSD-ul începuse să urce binişor la 30% , e mult mai uşor să te adresezi unui electorat mai puţin informat, pauper şi dezorientat decât bazinului electoral de dreapta mai conştient şi maturizat.

Ce mai contează că PDL se declară un partid de dreapta, pe cine mai interesează faptul că ei fac parte din Partidul Popular European, că doar nu-i aşa ideologia nu contează, parcă nu demult se declarau de stânga.

Ce contează că aceste promisiuni deşănţate nici nu pot fi realizate nici în condiţii normale, cu atât mai mult în plină criză financiară mondială, important este să iasă în faţă şi să declame în faţa tuturor cât de mult sunt ei interesaţi de bunăstarea bieţilor profesori, cât de mult îi doare de medici şi asistente de bugetari şi de ce nu şi de pensionari, iar dacă poziţia asta este şi împotriva guvernului cu atât mai bine, ce n-ar da să îl vadă pe Tăriceanu înecându-se la mal când mai are doar vreo două luni de guvernare.

Cât despre profesori, medici, jurişti, administratori numai bine şi Dumnezeu cu mila că doar nu o să îi mai intereseze şi după alegeri soarta lor, lasă pulimea să îi voteze, să ajungă ei în capul bucatelor că ăsta e scopul nu-i aşa ” NOUĂ SĂ NE MEARGĂ BINE; RESTUL POT CRĂPA ! „.

  • Macheavelismul metodelor folosite, cinismul şi dispreţul arătat oamenilor simplii, lipsa de scrupule în atingerea obiectivelor clasifică clasa politică românescă pe primele poziţii într-o scară a decadenţei morale
Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: