In plină criză internaţională Băsescu dinamitează economia naţională !

Posted on octombrie 24, 2008. Filed under: Alegeri, Basescu, blog, democrat, liberal, media, politica, Vot, ziare | Etichete:, , , , |

Băsescu ca şi Bush de altfel se pare că reprezintă pietrele de moară ale propriilor naţiuni.

  • Promulgarea legii prin care salariile profesorilor vor creşte cu 50% în condiţiile în care economia globală se află în plină criză financiară iar economia României este ameninţată de recesiune reprezintă un act de iresponsabilitate fără precedent, o măsură populistă cu grave consecinţe imediate ce pune în pericol stabilitatea financiară declanşând procesul de accelerare al inflaţiei.
  • Majorarea salariilor profesorilor va stimula negreşit creşterea presiunilor sindicale în toate ramurile economiei naţionale începând cu restul bugetarilor din sănătate, administraţie, armată, justiţie şi continuând cu ramurile direct productive.
  • Iresponsabilitatea clasei politice , dorinţa acestea de a apărea în faţa alegătorilor sub masca falsă de apărători ai intereselor românilor, machiavelismul dus la extrem pune în pericol intreaga politică de edificare economică şi ridicare a nivelului de trai care a început o dată cu Guvernarea Isărescu, continuată cu pe timpul lui Năstase şi accelerată de guvernele conduse de Tăriceanu.
Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un răspuns to “In plină criză internaţională Băsescu dinamitează economia naţională !”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

„Mie mi se pare ciudat un singur lucru, desi toate partidele recunosc existenta crizei economice, desi toti ne dam sema ca aceasta criza nu are cum sa nu ne afecteze in mod direct se duce totusi o campanie de incurajare a cresterilor salariale desantate , o majorare cu 50% in dispretul bunului simt .
Cat de rupti de realitate pot fi politicienii nostri incat sa isi imagineze ca pot castiga fie si politic pe seama prabusirii unei economii instabile bazate in special pe consum si nu pe productie cum ar fi normal.
Daca cineva mai crede ca populatia se va lasa inca o data prostita de o asa zisa majorare salariala urmata negresit de o puternica accelerare a inflatiei va avea surprize mari la viitoarele alegeri parlamentare.”
Comentariul de mai sus a fost cenzurat de pe blogul lui Ion Iliescu in dreptul articolului Criza Financiara Globala.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: