Sânge şi lacrimi în PSD

Posted on aprilie 25, 2008. Filed under: Alegeri, Iliescu, media, politica, social democrat, vanghelie | Etichete:, , , , |

Curtea de Apel Bucureşti a admis, vineri seară, recursul lui Sorin Oprescu, a schimbat sentinţa Tribunalului Bucureşti şi a dispus admiterea candidatrurii lui Oprescu la Primăria Capitalei.

Vestea reintrării in cursa electorală a doctorului Sorin Oprescu l-a surprins pe Cristian Diaconescu in direct la Antena 3, bietul om abea a mai reusit sa se adune si sa isi exprime nedumerirea.

Prima data în octombrie 2004, când Traian Basescu, printre lacrimi si acuzatii, lansa principala tema de campanie electorala pentru Alianta DA. Aducea în limbajul cotidian „sistemul ticalosit“ caruia i-a cazut victima partenerul sau politic Theodor Stolojan.

Sorin Oprescu, independentul care a pozat în victima celor 365 de semnaturi, ne-a transmis, ce-i drept fara lacrimi, ca „sistemul ticalosit exista“ si ca el trebuie cautat în zona social-democrata a domnului Geoana. „L-am suparat cumva pe dl Geoană ? „spunea pe atunci doctorul.

De ce copiaza Sorin Oprescu modelul „sentimental“ Traian Basescu? Pentru ca prinde! Si daca prinde, Cristian Diaconescu incepe sa aiba o mare problema iar in perspectiva si Geoana va avea o mare problemă.

Noi chibiţii nu putem decât să aşteptăm si săvedem cât sânge şi lacrimi vor mai curge în PSD.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: