Frica, armă a puterii absolute

Posted on februarie 27, 2008. Filed under: Basescu, democrat, media, politica | Etichete:, , , , |

Elena Udrea terorizează PD-L

  • România nu trebuie să-şi pu­nă destinele în mâinile unui singur om, care are imaginea Mesiei. Este avertismentul Adrianei Săftoiu, într-un interviu în care vorbeşte transparent despre atmosfera care guvernează PD-L: teama de Băsescu.

La un an de la demisia de la Cotroceni, Adriana Săftoiu, dă un interviu revistei The One, şocant prin transpa­ren­ţa arătată de fostul consilier pre­zidenţial – altfel foarte atent la am­balaj şi nuanţe. Săftoiu invocă re­pe­­tat teama care domină Partidul De­­mocrat (liniuţă Liberal) şi justi­­­f­i­­că, în parte, plecarea ei de la Co­troceni prin faptul că nu va susţine niciodată “varianta unei Românii în care un om are imaginea Mesiei”.

  • DICTATURA FRICII. Deza­mă­gire au provocat şi cei din PD care acum nu îi mai răspund la telefon. “Nu neapărat că au ceva să-mi reproşeze, ci pentru că le e teamă”, justifică ea, mărturisind că pe unii dintre ei, de care a fost legată sufleteşte, şi-ar dori să nu-i mai întâlnească niciodată, să nu mai aibă ocazia să le spună bună ziua. Excepţie face “Adi Videanu, care, cu toate bordurile care i se pun în cap, e un om de mare nădejde şi de caracter”. Tot teama este instrumentul cu care se măsoară şi influenţa Elenei Udrea în partid. Ea este temută, nu respectată de către colegii de partid”, afirmă Săftoiu, invocând “atitudinea publică a colegilor de partid”. De altfel, într-un alt context, ea explică, voalat de această dată, că, “în separeuri, bărbaţii pot să toace mărunt «intrusa», dar la un simplu telefon sau comandă de sus se supun”.
Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

6 răspunsuri to “Frica, armă a puterii absolute”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Interesanta treaba! Si totusi de ce iese tanti Saftoiu acu inaite de alegeri cu declaratia asta! Hai sa fim seriosi, cred ca si ea e un pic cam „manjita”!
😦

Păi aşa e românul nostru, cât timp au fost în slujba lui Băse şi ea şi bărbăţelul ei îl pupau şi în poponeţ ( mai şti cazul Atanasiu )acum după ce au plecat, au descoperit imoralitatea şi tendinţele dictatoriale ale preşedintelui.

Si gandesta-te ca astia vor forma noul guvern prezidential

Guvernul prezidenţial a murit în faşă.
Cine crezi tu Ovidiu că s-ar mai încurca cu fazanii ăştea. Chear crezi că mai au vreo credibilitate ?

Habar n-am dar PD-L ,nu-i partidul prezidential ?

Despre PD-L vorbim, majoritatea oamenilor şi-au dat seama că avem de-a face cu un fel de partid ” Gică contra ” care nu este în stare să construiască nimic.
Singura lor preocupare este să demoleze, să se opună indiferent dacă sunt la putere sau în opoziţie.
Scopul este să acumuleze întreaga putere dacă se poate puterea absolută pe care s-o posteze la picioarele preşedenţiei.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: