Miron Cozma construeste un nou partid

Posted on Februarie 10, 2008. Filed under: media, politica | Etichete:, , , |

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, face astazi duminică o vizită în municipiul Lupeni, fiind invitat de naşul său Cristian Roşu, la o ceremonie în familie. După cum se ştie, Cozma are interdicţie de a intra şi locui în municipiul Petroşani şi în capitala ţării, Bucureşti – pentru o perioadă de cinci ani, ca o pedeapsă complementară la sentinţa dată de Tribunalul Bucureşti.
Ieri, Luceafărul Huilei a fost prezent în judeţul Gorj, mai precis la Târgu – Jiu unde s-a întâlnit cu membrii filialei „ Miron Cozma” din localitate, având în program vizitarea în Penitenciarul Târgu – Jiu a fostului său coleg de suferinţă, Constantin Creţan. Vizita sa este legată şi de întâlnirea sindicaliştilor, de ieri, la EM Uricani.
Ideea sa de a înfiinţa un partid al muncitorilor pe scena politică a României nu a murit dar „analiştii” îi dau tot mai puţine şanse de izbândă. Cozma s-a întâlnit la Lupeni cu o serie de lideri sindicali locali, cu simpatizanţi şi curioşi, lăsând impresia unui lider puternic, ancorat încă în realităţile Văii Jiului.

Daca Cozma reuseste sa isi legalizeze formatiunea politica la care viseaza, are sanse destul de mari sa ocupe un loc pe stanga esicherului politic atata timp cat PSD-ul lui Geoana inca nu stie ce vrea si Basescu continua sa preia din alegatorii nemultumiti de stanga.

Digg!

Anunțuri

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: