Tanar in spirit Iliescu blogofil convins

Posted on ianuarie 24, 2008. Filed under: blog, Iliescu, media, politica | Etichete:, , , |

Iliescu intre blogari

Marti seara, Asociatia Consumatorilor de Media (ACM) l-a invitat pe Ion Iliescu la o dezbatere in Club A pe tema blogurilor. Fostul presedinte, care face parte din „Blogosfera“ de doua luni, a declarat ca, initial, considera blogurile un fel de „mahala pe calculator“. El a mai adaugat ca scopul spatiului sau privat virtual este „scopul sau politic“. Iliescu s-a referit si la prezenta femeilor in politica autohtona, pe care o considera binevenita. In opinia liderului spiritual al PSD, reprezentantele sexului feminin aduc echilibru in politica si nu sunt la fel de corupte precum barbatii.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

3 răspunsuri to “Tanar in spirit Iliescu blogofil convins”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

Sper ca a fost frumos si interesant la intalnirea cu dl Iliescu. Dar am descoperit acest blog interesant, venind sa va raspund – cu intarziere si imi cer scuze pt asta – la intrebarea pe care mi-ati adresat-o pe blogul meu. E adevarat ca se obsinuieste ca atunci cand se schimba fortele politice aflate la guvernare, in general sa sea vina pe “mostenirea dezastruoasa”. Dar datele statistice nu inseala, ele arata clar starea economiei, cand a inceput declinul, iar populatia poate judeca prin prisma modului in care traieste, facand comparatii. Eu cred ca in perioada 2000-2004 s-au facut si greseli, dar au fost si realizari, 6 ani de crestere ecnomica continua e o performanta pe care putine tari in lume o au. Plus intrarea in NATO si incheierea negocierilor cu Uniunea Europeana. Succes si felicitari pt blog.

Va multumesc pentru raspuns si eu consider ca Romania a facut pasi decesivi spre modernizare prin intrarea in NATO si Uniunea Europeana, pentru ridicarea nivelului de trai al populatiei, pentru racordarea la civilizatia si cultura europeana.Sunt de acord cu dumneavoastra cand afirmati ca si PSD-ul, in perioada in care a guvernat, alaturi de restul partidelor, si-a adus propria contributie in dezvoltarea tarii atat pe plan economic cat mai ales pe plan social. Din pacate in ultima perioada observ un fel de nehotarare, o stangacie in afirmarea clara a politicii PSD-ului. In lipsa acestei clarificari pe esicherul politic s-a putut dezvolta un partid fara doctrina politica, fora o viziune pentru tara, care se hranaste din scandaluri permanente si foloseste metode mai mult decat neortodoxe in manipularea societatii. Dupa parerea mea romanii nu isi mai pot permite ” luxul ” de noi experiente neproductive.

[…] Adrian Cristea, Cristian Greger, Cristian Sutu, Cristian Dorombach, Bobby Voicu, Diana Tusa, Gabriela Savitsky, Diana Dragomir, Radu Popa […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: