Băsescu e noua mega-afacere a lui Patriciu

Posted on iulie 21, 2011. Filed under: Adrian Nastase, Alegeri, Basescu, Crin Antonescu, democraţie, liberal, media, Patriciu, politica | Etichete:, , , , , , , |

  • De ce îl sprijină Patriciu pe Băsescu ?
  •  De ce nu mai reprezintă Patriciu o ţintă pentru loviturile lui Băsescu ?
  • De ce întregul aparat de propagandă al Adevărul  Holding este trecut cu arme şi bagaje în tabăra prezidenţială ( a nu se confunda cu PDL ) ?

Cine are de câştigat în urma situaţiei în care ne aflăm , cine va beneficia de pe urma întăririi puterii prezidenţiale , cine are cele mai mari  şanse să fie ales preşedinte după Băsescu , cine este prietenul de familie a lui Patriciu ?

Se pune doar o singură întrebare :

  • De când o coace Patriciu ?
  1. de prin 2003 pe când Năstase era la putere şi PNL a ales alianţa cu PD-ul pentru a forma alianţa DA cu toată opoziţia oligarhului care ar fi preferat o apropiere de PSD ?
  2. după înlăturarea lui Tăriceanu , care avea viziuni prea democrate fapt pentru care l-a şi preferat pe Antonescu ?
  3. după căsătoria lui Antonescu cu Adina Vălean prietena de familie a soţilor Patriciu ?
  4. după înţelegerea care s-a produs cu aripa Năstase din PSD de unificare a opoziţiei şi de formare a viitoarei coaliţii ce va conduce ţara după alegeri ?
  5. sau dintotdeauna având în vedere faptul că lui Dinu Patriciu i-a mers bine şi pe vremea lui Iliescu dar şi a lui Constantinescu şi nu mă îndoiesc să cred că o să îi meargă perfect şi dacă Antonescu va fi ales preşedinte.

Make a Comment

Lasă un comentariu

Un răspuns to “Băsescu e noua mega-afacere a lui Patriciu”

RSS Feed for Radupress’s Weblog Comments RSS Feed

[…] dictaturajustitiei, supravietuitor, lolitamyinnerthoughtsl, romanianstampnewsl, mirceaflorescu, radupress, teonegura, colectionaramodoro, stropidesuflet, griska, aliceee-traveler, thoughts-o-matic, […]


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...